Antikviteti i kolekcionarstvo

Ukoliko ste iskreni ljubitelj istorije, strastveni kolekcionar ili samo tražite dekoracije za svoj dom, prelistajte oglase na našem sajtu, jer svaka roba ima kupca! Svoje mesto u posebnoj kategoriji pod nazivom Antikviteti i kolekcionarstvo pronašli su gobleni, slike, vaze, stari novac, stari nakit i još preko 40 različitih vrsta predmeta.

Oglasi iz cele Srbije

Strana 1 od 0

Najveća berza antikviteta - Online antikvarnica

Na našem sajtu možete pronaći veliki broj antikvitetnih predmeta različite vrednosti. Berza antikviteta dostupna je putem interneta - zato i kažemo da je naš sajt svojevrsna online antikvarnica. Sve predmete možete pogledati i putem Vibera ili na neki drugi način, samo zatražite originalne fotografije od vlasnika oglašenih predmeta.

Kolekcionarstvo Srbija - Dobrodošli!

Želja nam je da se na ovim stranicama okupe svi pravi ljubitelji kolekcionarstva. Bez obzira na to da li vas zanima numizmatika, filatelija, prodaja rariteta, otkup starog nameštaja ili bilo šta drugo ovde možete pronaći sve što vas zanima. Kolekcionarstvo Srbije je zajednica i možete joj se pridružiti u svakom trenutku - slanjem oglasa na naš broj.