Antikvitetni predmeti

U ovoj rubrici nalaze se predmeti iz davnih vremena koji sa sobom nose neku posebnu priču,sentiment i jednostavno neku posebnu emociju. Ako želite da posedujete deo nekog drugog doba, ovde možete pronaći satove, lampe, razne uređaje i još mnogo toga. Uživajte i izaberite nešto po vašoj meri!

Oglasi iz cele Srbije
Strana 1 od 1
888
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Na prodaju stare, odlično očuvane mašine za šivenje. Imam dva komada, cena po komadu je 6500 dinara. Bečej
762
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Prodajem veliki broj većih i manjih ukrasnih figurica od porcelana za 3.999 dinara. Vrbas
745
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Starinski sat, radio je donedavno, neka opruga je pukla pa ne može da se navije - laički rečeno. Veoma je star, može se reći i kolekcionarski. Cena je 6.000 dinara, a za više informacija pozovite. Vrbas
544
OGLAS ISTEKAO
/
OGL KUPUJEM Veliki, Mali Franc Jozef dukat
525
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Porcelanska, starinska figura Ljubavni par sa kočijama. Izuzetno očuvana, vitrinski primerak, bez oštećenja. Cena: 250,00 € Verifikovana pečatom.
527
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Porcelanska, starinska figura Devojka sa kočijama. Izuzetno očuvana, vitrinski primerak, bez oštećenja. Cena: 150,00 €. Verifikovana pečatom.
485
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Pisaća mašina Biser na prodaju. Dobro je očuvana i malo korišćena, posedujem original račun i uputstvo. Cena je 5.000 dinara, za više informacija nazovite. Kula
428
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Prodajem više starih radio aparata. Bečej. Za informacije zvati
378
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Na prodaju veoma stara i ispravna šivaća mašina Singer iz 1887. godine. Korišćena je do skoro, pravo blago za kolekcionare. Godina proizvodnje se može odrediti po serijskom broju na samoj mašini. Cena 550eur. Bačka Topola.
201
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Prodajem staru petrolej lampu, moze da sluzi kao ukras, u sustini, funkcionalna je, ali eto. Kontakt KRAGUJEVAC