Kako da naglasim oglas?

Opcija "Naglasi" ima funkciju naglašavanja vašeg oglasa, kako bi se na sajtu video bolje od drugih. U moru drugih oglasa, opcijom "Naglasi" vaš oglas će postati boldovan, dobiće svetlo žutu pozadinu i na taj način će biti lako uočljiv posetiocima našeg sajta.

Pošaljite OGL NAGLASI redni_broj_oglasa
Pošaljite OGL NAGLASI redni_broj_oglasa

Da biste naglasili oglas, prvo morate da ga postavite slanjem SMS poruke. Svakom postavljenom oglasu automatski se dodeljuje ID, jedinstveni broj oglasa, koji će vam kasnije biti koristan za mnoge opcije, kao što je opcija "Naglasi", o kojoj govorimo u ovom uputstvu.

​Kako da naglasite oglas kada sajtu pristupate sa računara

Ako ste pristupili našem sajtu preko računara, za postavljanje i naglašavanje oglasa morate da koristite mobilni telefon. Da bi se oglas pravilno naglasio, potrebno je da ukucate ključnu reč OGL, zatim reč NAGLASI i da na kraju dodate ID vašeg oglasa. Primer: OGL NAGLASI 1234 - samo ovako poslat SMS na broj 5666 će naglasiti, odnosno boldovati vaš oglas. U poruci za naglašavanje ne upisuje se broj telefona. Takva poruka neće imati nikakvog efekta, a biće naplaćena.

​Kako da naglasite oglas kada sajtu pristupate sa mobilnog telefona

Ukoliko ste našem sajtu pristupili sa mobilnog telefona, ne morate ručno da unosite ključne reči i ID oglasa koji želite da naglasite. Dovoljno je da kliknete na ikonicu za naglašavanje, koja se nalazi sa desne strane vašeg oglasa, nakon čega ćete doći na stranicu na kojoj se nalazi zeleno dugme "NAGLASI OGLAS". Klikom na to dugme, otvoriće se aplikacija za slanje SMS poruka na vašem telefonu, sa već upisanim ključnim rečima i jedinstvenim brojem oglasa, a vama preostaje samo da pritisnete dugme za slanje.

​Primeri nepravilne poruke za naglašavanje oglasa

Svaka poruka za naglašavanje, čiji se tekst razlikuje od primera iznad, nije pravilna poruka i neće imati nikavog efekta na izgled vašeg oglasa. Dakle, ako ukucate OGL NAGLASI i broj telefona, neće se ništa desiti, a vama će se skinuti novac sa računa isto kao da ste naglasili oglas. Primer nepravilne poruke za naglašavanje je i ako između ključnih reči OGL i NAGLASI upišete bilo šta.

Nepravilne poruke za naglašavanje
Nepravilne poruke za naglašavanje oglasa

Još jedan od primera nepravilne poruke za naglašavanje je kada u istoj poruci upišete ključnu reč za naglašavanje i tekst oglasa. Mnogi misle da će tako po ceni jedne poruke i objaviti i naglasiti oglas, ali oglas će biti samo objavljen, a ključna reč će biti obična reč u oglasu. Primer nepravilnog formata poruke: "OGL NAGLASI Prodajem fiat punto 2006. godište, pozvati na 0641234567."

Pravilno napisana poruka

​Koja je cena naglašavanja oglasa

Cena naglašavanja oglasa je ista kao cena postavljanja oglasa i zavisi od toga ko je vaš mobilni operater:

MTS - 63,60 dinara
Yettel - 63,99 dinara
A1 - 63,48 dinara

Usluga naglašavanja oglasa se naplaćuje jednom i traje do isteka oglasa.