Kako da obnovim oglas?

Posle 90 dana, oglasi postaju nevalidni jer su ispunili svoju svrhu, pa tako nema razloga da zauvek stoje na sajtu smsoglasi.rs. Ukoliko ih ne obrišete, oglasi bez broja telefona i dalje ostaju na našem sajtu, ali postoji mogućnost i da ih obnovite.

Za obnovu oglasa, pošaljite OGL OBNOVI redni_broj_oglasa
Za obnovu oglasa, pošaljite OGL OBNOVI redni_broj_oglasa

Oglas istekao - šta to znači?

Ako je polje sa jedinstvenim brojem vašeg oglasa pocrvenelo, a broj telefona nestao, to znači da je vaš oglas istekao. Oglasi prestaju da važe 90 dana nakon postavljanja. Tekst oglasa će i dalje biti vidljiv na sajtu i u Google pretrazi, ali više neće biti vaših kontakt podataka, što praktično znači da niko neće moći da vas kontaktira povodom oglasa.

Istekli oglasi su obeleženi crvenom bojom

Kako da obnovite oglas kada sajtu pristupate sa računara

Oglas koji je istekao posle 90 dana možete da obnovite, kako bi ponovo bio aktivan. Da biste obnovili oglas, potrebno je da pošaljete SMS poruku na broj 5666 sa tekstom OGL OBNOVI i jedinstvenim brojem oglasa koji je vašem oglasu dodeljen automatski prilikom postavljanja. Dakle, ukoliko želite da obnovite oglas, šaljete poruku u formatu OGL OBNOVI 924. Obnovljeni oglas ponovo će biti na vrhu početne stranice i biće vidljiv vaš kontakt telefon.

Da biste obnovi oglas, potrebno je da kliknete na dugme Obnovi

Kako da obnovite oglas kada sajtu pristupate sa mobilnog telefona

Ukoliko ste na sajt smsoglasi.rs došli preko mobilnog telefona, obnavljanje oglasa će biti jednostavnije jer ne morate ručno da kucate poruku za obnavljanje. Potrebno je samo da pronađete oglas koji želite da obnovite, pritisnete dugme "OBNOVI" koje se nalazi iznad teksta oglasa, nakon čega ćete doći na posebnu stranicu. Tu ćete pronaći veliko zeleno dugme "OBNOVI OGLAS", a pritiskom na njega otvoriće se aplikacija za slanje SMS poruka, sa već ispisanim ključnim rečima i jedinstvenim brojem oglasa. Vaše je samo da pošaljete poruku.

Svaki istekli oglas ponovo može biti obnovljen!

Primeri nepravilnog obnavljanja oglasa

Da bi oglas bio obnovljen, potrebno je da se pridržavate navedenog uputstva. Pravilan je samo primer koji smo naveli u pasusu iznad i samo tako poslata poruka će obnoviti vaš oglas. Slanjem nepravilne poruke oglas neće biti obnovljen, a novac će vam biti skinut sa računa, kao da ste oglas obnovili. Neki od primera nepravilnog obnavljanja oglasa su: OGL OBNOVI 0641234567 i OGL OBNOVI 924 0641234567

Nepravilno formatirane poruke za obnovu oglasa

Koliko traje obnovljeni oglas?

Oglas koji ste obnovili biće aktivan 90 dana od dana obnavljanja. To znači da će oglasi posle navedenog perioda opet otići "u crveno", odnosno neće više imati kontakt telefon. Ukoliko za time postoji potreba, oglas je moguće ponovo obnoviti nakon isteka.

Ispravno formatirana poruka za obnovu oglasa

Koja je cena obnavljanja oglasa?

Cena obnavljanja oglasa ista je kao cena postavljanja oglasa i zavisi od vašeg mobilnog operatera:
    • MTS - 63,60 dinara
    • Yettel - 63,99 dinara
    • A1 - 63,48 dinara

Usluga obnavljanja oglasa naplaćuje se samo kada pošaljete SMS poruku i ne postoje dodatni i skriveni troškovi.