Kako da obrišem oglas?

Ukoliko je vaš oglas ispunio svoju svrhu i više nije validan, a ljudi vas i dalje zovu na broj telefona koji ste ostavili kao kontakt, vreme je da oglas obrišete sa našeg sajta.

Za brisanje pošalji OGL OBRISI redni_broj_oglasa
Za brisanje pošalji OGL OBRISI redni_broj_oglasa

​Kako da obrišete oglas kada sajtu pristupate sa računara

Oglasi se brišu slanjem SMS poruke, tako što ukucate OGL OBRISI i upišete ID oglasa koji želite da obrišete, zatim to sve prošaljete na broj 5666. ID predstavlja jedinstveni broj koji se automatski dodeljuje svakom postavljenom oglasu. Primer: OGL OBRISI 21 - kada ovo pošaljete na broj 5666, oglas sa jedinstvenim brojem 21 biće obrisan. Navedeni primer je jedini ispravan način brisanja oglasa.

Pravilno upisana poruka za brisanje oglasa

Kako da obrišete oglas kada sajtu pristupate sa mobilnog telefona

Pristup oglasniku smsoglasi.rs preko mobilnog telefona omogućava vam izvršenje određenih funkcija bez ručnog kucanja ključnih reči. Ukoliko želite da obrišete oglas, potrebno je da kliknete na ikonicu za brisanje, koja se nalazi sa desne strane oglasa, nakon čega ćete doći do velikog zelenog dugmeta na kom piše "OBRIŠI OGLAS". Kada kliknete na to dugme, otvoriće se aplikacija za slanje SMS poruka na vašem telefonu, gde će već biti upisane ključne reči i jedinstveni broj oglasa koji želite da obrišete. Nakon toga samo pošaljite već ispisanu poruku i oglas će biti obrisan.

Dovoljno je samo da kliknete na zeleno dugme

Primeri nepravilne poruke za brisanje oglasa

Svaka poruka za brisanje koja odstupa od gore navedenog primera, nije ispravna i neće izvršiti funkciju koju želite. Ukoliko ukucate OGL BRISI, kao i ako ukucate pravilno ključne reči, ali umesto jedinstvenog broja upišete broj telefona, oglas neće biti obrisan. Takođe, nakon ključnih reči OGL OBRISI mora da ide jedinstveni broj oglasa koji želite da obrišete, a poruka se šalje isključivo sa broja sa kog je oglas i postavljen, inače neće biti obrisan.

Ovako poslata poruka neće obrisati oglas!

Koja je cena brisanja oglasa

Cena brisanja oglasa je ista kao cena postavljanja oglasa i zavisi od toga ko je vaš mobilni operater:
    • MTS - 63,60 dinara
    • Yettel - 63,99 dinara
    • A1 - 63,48 dinara

Jednom obrisan oglas ne može da se obnovi.