Male oglase sa sajta smsoglasi.rs možete veoma lako da imate i vi na svom sajtu. Pored toga što ćete na taj način imati uvek svež sadržaj, ljudi će vremenom shvatiti da se kod vas izlistavaju novi oglasi i povećaće vam se saobraćaj na sajtu.

Stvar je veoma jednostavna – potrebno je samo da nas kontaktirate putem mejla podrska@smsoglasi.rs i kažete nam kakav sadržaj vas zanima, a mi ćemo vam napraviti vidžet koji će biti ugrađen na vaš sajt.

Za male oglase na vašem sajtu možete da odaberete bilo koji grad, bilo koju kategoriju ili kombinaciju više gradova i kategorija. Prosto rečeno – imamo za svakog po nešto.

Kakav sadržaj je najbolje postaviti

Da bi mali oglasi koje imate na sajtu privukli vaše čitaoce, potrebno je da ih prilagodite sadržaju i oblasti kojom se bavite. Ako se, recimo, bavite lokalnim informisanjem, uz vaš sajt će najbolje ići mali oglasi iz gradova koje pokrivate. Ukoliko na vašem sajtu obrađujete teme iz poljoprivrede, logično je da i mali oglasi na sajtu budu iz poljoprivrede.

Gde će se pojavljivati mali oglasi

Vidžet sa malim oglasima je lepo dizajniran i uklopiće se u svaki sajt. Oglasi će biti izlistani ispod svakog objavljenog teksta i biće lepo vidljivi i na računaru i na mobilnim uređajima.