Kako da prijavim oglas?

U cilju sprečavanja zloupotrebe servisa smsoglasi.rs, korisnicima smo omogućili prijavu pojedinačnih oglasa za koje smatraju da krše zakone Republike Srbije ili Uslove i pravila korišćenja sajta.

Prijavom oglasa pomažete razvoju sajta!
Prijavom oglasa pomažete razvoju sajta!

​Na koji način se prijavljuju oglasi?

Ukoliko smatrate da određeni oglas ne bi trebalo da se nalazi na sajtu smsoglasi.rs, možete da ga prijavite tako što ćete kliknuti na dugme za prijavu, koje se nalazi sa desne strane oglasa, pored opcija za naglašavanje i brisanje oglasa.

Dugme za prijavu oglasa

Klikom na dugme za prijavljivanje doći ćete na stranicu sa formom u koju ćete upisati razlog prijave i kontakt podatke. Forma se nalazi odmah ispod kraćeg teksta u kom je objašnjeno zašto i kakve oglase treba da prijavite.

Forma za prijavu oglasa

Prijavljivanje ne znači automatsko brisanje oglasa

Kada prijavite oglas, to ne znači da će on biti odmah obrisan. Kako ne bi došlo do zloupotrebe, prijavljeni oglasi prvo prolaze proveru. Naši operateri će proveriti da li je oglas zaista za brisanje. Prijavljeni oglas će biti uklonjen sa sajta samo ako krši zakone Republike Srbije ili Uslove i pravila korišćenja našeg servisa.

Prijavljivanje oglasa je besplatno

Za razliku od ostalih funkcija, prijavljivanje oglasa se ne šalje SMS porukom, pa se samim tim ni ne naplaćuje. Prijavljivanje se izvodi isključivo upisivanjem razloga i kontakt podataka u formu koja je za to namenjena.