Naši moderatori redovno proveravaju novopristigle oglase i razvrstavaju ih u odgovarajuće kategorije ili ih uklanjaju ukoliko primete da je sadržaj oglasa ilegalan ili krši pravila sajta. Ukoliko vaš oglas bude obrisan, obavestićemo vas o tome SMS porukom.

Ako ste dobili SMS poruku u kojoj se navodi da se vaš broj telefona nalazi na black listi, znači da ste učestalo kršili pravila našeg sajta i zakon i odlučili smo da vam onemogućimo dalje slanje oglasa sa tog broja. Poruka koju ste poslali neposredno pre obaveštenja vam neće biti naplaćena, tačnije, platićete samo cenu obične poruke po cenovniku vašeg mobilnog operatera. Posle obaveštenja da se nalazite na black listi, svaka poruka koju pošaljete neće biti objavljena, ali će biti naplaćena 55 RSD + cena obične poruke.

Na ovaj način želimo da sprečimo postavljanje nepoželjnog sadržaja na naš sajt, kao i da se zaštitimo. Primeri nepoželjnog sadržaja su prostitucija, sumnjivi oglasi koji ukazuju na trgovinu ljudima, prodaja narkotika i slično.

Na našem sajtu ne postoji sistem koji će vas automatski staviti na black listu, niti sa nje skinuti, nego to ručno obavljaju naši moderatori.

Ukoliko smatrate da se vaš broj greškom našao na black listi, o tome možete da nas obavestite putem mejla podrska@smsoglasi.rs.

Molimo vas da dobro pročitate kako se šalju oglasi i da izbegavate slanje zabranjenog sadržaja.

Možda vam se svidi

Više iz rubrike Pomoć