Kućni ljubimci

Psi, mačke, leminzi, kornjače, ribice, kućni ljubimci na četiri noge, bez nogu, sa krilima, sa dve noge, jednostavno, morate ih voleti! Ko ne voli životinje, ne voli ni ljude – kaže stara kineska poslovica. Na jednom mestu pronađite sve vrste kućnih ljubimaca, hranu i potrebnu opremu za njihov srećan život.

Oglasi iz cele Srbije

Strana 1 od 0

Zooberza - Prodaja kućnih ljubimaca i opreme za njih

Kućni ljubimci svih rasa na jednom mestu, bez obzira da li je reč o psima, mačkama, glodarima, reptilima, itd. Zooberza na našem sajtu obuhvata sve, od kućnih ljubimaca, do opreme za njih. Ako ste se već informisali o kupovini ljubimaca na forumima, onda znate šta vam je tačno potrebno. Pogledajte različite potkategorije oglasa, sigurni smo da ćete pronaći ljubimca kakvog želite.

Kucni ljubimci na poklon

Ako imate psa ili mačku, ili bilo kakvog drugog kucnog ljubimca kojeg želite da poklonite, možete se oglasiti kod nas. Udomljavanje pasa je stvar ljubavi prema životinjama. Veliki je broj ljudi koji će prihvatiti novog člana porodice, bez obzira na rasu. Takođe, ako tražite ljubimca, možete se oglasiti i u tom slučaju. Psi na poklon, ima ih na našem sajtu - proverite!