Postavi PREMIUM, istaknuti oglas!
Pošalji: OGL tekst_oglasa na broj: 3338 Cena: 55 RSD + cena obične SMS poruke

Postavi BESPLATAN oglas!
Pošalji: OGL tekst_oglasa
na broj: 060/483-88-38

Pretraži male oglase:

Marketing

Sajt SMS oglasi pozicioniran je kao jedan od najatraktivnijih oglasnika u Srbiji. Ovu poziciju smo stekli unikatnošću sadržaja na našem sajtu, ali i lakoćom korišćenja servisa za oglašavanje. Iako smo relativno mlad oglasnik, trend porasta posećenosti sajta je konstantno prisutan.

Iako još uvek nemamo izrađenu ponudu za oglašavanje, pozivamo vas da nam se javite ukoliko imate želju da se oglašavate na SMS oglasima, kako na početnoj stranici, tako i u okviru bilo koje kategorije na sajtu. Ono što možemo da vam ponudimo jeste postavljanje reklamnih banera pozicioniranih u sajdbaru (sa strane na desktop verziji, ili ispod oglasa na mobilnoj verziji sajta), kao i objavljivanje PR tekstova na našem INFO sajtu.

Ako vam je potrebna malo drugačija marketing usluga, pozivamo vas da nam se javite sa konkretnim predlogom, a mi ćemo videti šta možemo da učinimo za vas. Veoma smo fleksibilni i spremni da izađemo u susret svim vašim zahtevima.

Vaše upite za korišćenja naših marketing usluga možete poslati putem elektronske pošte ili putem forme koja je dostupna sa kontakt stranice.

Korisnička podrška: