Mašine, alati i oprema

Bez alata, nema zanata. Prema tome, ukoliko imate alat za prodaju, pozivamo vas da odmah pošaljete oglas na broj 3338. Usput, prelistajte i ostale oglase i potražite elektromaterijal, aparate za ugostiteljstvo, viljuškare, alate za obradu metala, plastike i još puno različitih kategorija koje smo uredili za vas.

Oglasi iz cele Srbije

Strana 1 od 0

Kupujem prodajem rucni alat povoljno

Ako ste negde pročitali ovakav ili slučan oglas, onda znate da na internetu može da se nađe sve. Ručni alat se kupuje ili prodaje u Lidlu ili preko Limunda, ali i preko oglasa. Na našim stranicama dostupni su vam Unior, Bosch, Makita, Womax, Einhell, Metabo alati i mnogi drugi kvalitetni brendovi. Sve su to profi alati koje možete pronaći veoma povoljno. Samo je potrebno da se malo potrudite i da pročitate oglase.

Polovni alati iz Nemacke

Alat ne morate kupovati nov. Možda bi bilo bolje da kupite polovni alat iz Nemacke. Od kategorija ovih alata dostupno je bukvalno sve, od stolarskog alata i mašina, auto alata, vulkanizerske mašine, alati za mehaničare, itd. Takođe možete nabaviti i polovne industrijske sivace masine na prodaju, polovne stolarske masine, ili polovne masine za pranje auta. Od priručnog alata imajte na umu da se mogu nabaviti koferi i kutije za alat, i još mnogo toga.