Nameštaj i pokućstvo

Opremanje stambenog ili poslovnog prostora je svakako jedan od najzanimljivijih poslova, koji pored kreativnosti zahteva i dosta vremena. Kako bismo vam sačuvali vreme, skupili smo nameštaj i pokućstvo na jedno mesto, na vama je samo da pozovete prodavca ili da i sami postavite oglas tako što ćete upisati OGL tekst_oglasa i poslati na broj 3338.

Oglasi iz cele Srbije

Strana 1 od 1

29
OGLAS ISTEKAO
/
OGL prodajem regal 3,60 sa 2,20 vrlo povoljno Vrbas
25
OGLAS ISTEKAO
/
OGL PRODAJEM KLASIČAN TROSED I DVE FOTELJE VRLO, VRLO POVOLJNO KULA

Nameštaj za dnevnu sobu, kupatilski i stilski nameštaj

Prilikom uređivanja novog kupatila jedan od problema jeste nabavka kupatilskog nameštaja. Biće vam potrebni ormarići za kupatilo, nameštaj za kupatilo, itd. Sve to možete pronaći na našem sajtu. Ovde takođe možete pronaći i nameštaj za dnevnu sobu, bez obzira na to da li su vam potrebne garniture, ili sve što uz to ide. Stilski nameštaj je takođe teško naći, ali kao što ćete videti na našem sajtu, postoji i dobra ponuda takvog nameštaja.

Polovni nameštaj iz inostranstva, Holandije, Austrije, Švajcarske i drugih zemalja

Polovni nameštaj iz inostranstva je nekada najbolje rešenje, pre svega jer je uglavnom kvalitetan, a takođe i veoma povoljan. Cene polovnog nameštaja iz Holandije su zaista dobre, to možete proveriti i na ovom sajtu. Isto važi i za prodaju polovnog namestaja iz Austrije, Švajcarske i drugih zemalja. Kod prodavaca polovnog nameštaja iz uvoza možete pronaći sve za kuću, uključujući i stari stilski namestaj, kao i polovne ugaone garniture.

Izrada nameštaja po meri, nameštaj od paleta

Nekada je najbolje rešenje izraditi nameštaj po meri. Tako ćete na najbolji način optimizovati svoj životni prostor. Takođe je moguće izraditi i kvalitetan kupatilski namestaj po meri. Generalno kompletan dekor vašeg doma možete odraditi izradom namestaja po meri. Ne biste verovali šta sve može da se uradi po meri, uključujući ugaone garniture po meri i sve ostalo što vam padne na pamet. Dobar primer je svakako nameštaj od paleta, koji se sve popularniji, a izrađuje se po meri.