Nameštaj za ugostiteljstvo

Bilo da otvarate restoran, kafić ili drugi ugostiteljski objekat, na ovom mestu možete da pronađete veliki izbor novog ili polovnog nameštaja za ugostiteljske objekte poput stolova, stolica, šankova, komoda i drugo. Oni koji se bave prodajom ili proizvodnjom namešataja za ugostiteljstvo, mogu da oglase prodaju slanjem SMS poruke.

Oglasi iz cele Srbije
Strana 1 od 1
697
OGLAS ISTEKAO
OGL Sve vrste kanti za smece od prohroma. Imamo kuhinjske, kancelarijske, ugostiteljske i sve druge vrste prohrom kanti. Kante su izradjene od vrhunskih materijala. Prevashodno su namenjene za ugostiteljstvo, ali su pogodne i za kucu. Moze licno preuzimanje ili slanje pouzećem o trosku kupca. Za cenu pozovite. Vrbas
583
OGLAS ISTEKAO
OGL NA PRODAJU Baze - postolja za stolove. Cena, super povoljno 52 eur. Nove baze za stolove, liveni aluminijum. Bečej Pozovite za više informacija.
584
OGLAS ISTEKAO
OGL Na prodaju Tonet stolice nove po povoljnim cenama, vise različitih modela. Moguć izbor boja, najpovoljnije, izuzetan kvalitet. Cena: Pozvati, Bečej
513
OGLAS ISTEKAO
OGL Na prodaju bilijarski sto osmica Bruncwink. Skoro je nov u odličnom stanju. Cena je 1900 eura, a ako želite da uzmete i tajmer i lampu, onda ćemo dogovoriti drugačiju cenu. Takođe može i iznajmljivanje stola.
506
OGLAS ISTEKAO
OGL Na prodaju baštenske garniture, veoma povoljno. Sve je skoro novo, korišćeno jednu sezonu. Ukupno prodajem 5 stolova i 16 stolica. Cena 500 evra.
509
OGLAS ISTEKAO
OGL Povoljno prodajem nameštaj za kafić. Hitno i veoma povoljno. Cena dogovor.