Postavi PREMIUM, istaknuti oglas!
Pošalji: OGL tekst_oglasa na broj: 3338 Cena: 55 RSD + cena obične SMS poruke

Postavi BESPLATAN oglas!
Pošalji: OGL tekst_oglasa
na broj: 060/483-88-38

Pretraži male oglase:

Nekretnine

Kupujete ili prodajete stan, kuću, garažu, plac, poslovni prostor? Došli ste na pravo mesto! Brzo i lako pronađite veliki broj nekretnina ili sami postavite sms oglas koji će odmah biti objavljen na sajtu. Ne tražite dalje jer ovde možete pronaći sve. Uživajte u trgovini nekretninama!

Oglasi iz cele Srbije

Strana 1 od 8

09.10.2020.
Podeli:
/

Nadji dom, nadji nekretnine svojih snova!

Na ovim stranicama vam pružamo najbrži i najjednostavniji mogući servis za pretragu i oglašavanje nekretnina. Prema tome, samo treba da pregledate postavljene nekretnine ili da se oglasite na našem sajtu. Nadji dom po svom izboru, nadji nekretnine o kojima si maštao čitav svoj život. Mnogo toga je dostupno po gradovima, Beograd, Novi Sad, Niš, ali i po manjim gradovima u Srbiji. Pretražite sve dostupne nekretnine na našem web sajtu.

Berza nekretnina, izdajem menjam kupujem prodajem nekretnine!

Puno puta ste pretraživali nekretnine na internetu, ali nekako teško pronalazite baš ono što želite. Na našem sajtu je sve veoma jednostavno, tj. postoji veoma konkretna ponuda i berza nekretnina. Ljudi svakodnevno kupuju prodaju nekretnine. Ovde možete pronaći kuće, stanove, vikendice, placeve, praktično sve što želite. Mnogo toga se prodaje na doboš, nekretnine po kvadratu, na različitim lokacijama, itd.