Postavi PREMIUM, istaknuti oglas!
Pošalji: OGL tekst_oglasa na broj: 3338 Cena: 55 RSD + cena obične SMS poruke

Postavi BESPLATAN oglas!
Pošalji: OGL tekst_oglasa
na broj: 060/483-88-38

Pretraži male oglase:

O nama

Sajt SMS Oglasi pokrenula je kompanija Severin. Mi smo tim sastavljen od iskusnih IT profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj uspešnih web projekata.

Cilj ovog sajta je da svim korisnicima iz Srbije pružimo mogućnost brzog i jednostavnog oglašavanja, bez komplikovanih procedura i konkretne autentifikacije. Korišćenje ovog servisa je zato veoma jednostavno. Ono se svodi na pretraživanje kategorija sa oglasima i postavljanje novih oglasa slanjem prostih SMS poruka.

Trudimo se da interfejs ovog sajta bude lak za korišćenje, čak i za one korisnike koji nemaju nikakvog iskustva oko oglašavanja na drugim konvencionalnim internet oglasnicima. Stoga smo sve procedure oko postavljanja oglasa sveli na minimum. Ako ne znate kako da koristite računar ili internet, ali znate kako se šalje SMS poruka, onda znate da koristite ovaj servis. To je polazna osnova oko koje smo izgradili SMS oglase.

Veoma nam je bitno da svi postavljeni oglasi budu dobro kategorizovani, kao i da se lako pronalaze. Zato smo osmislili podelu na gradove, kategorije i pojmove. Sve ovo osigurava da korisnici ili slučajni posetioci koji traže određene oglase, lako mogu da ih nađu i to na više različitih načina. Naš tim svakodnevno radi na tome.

Korisničko iskustvo u korišćenju ovog servisa nam je najbitnije. Zato svu svoju energiju ulažemo da i dodatno pojednostavimo procedure, te da svako od vas naših korisnika željeni oglas pronađe ili postavi za samo nekoliko sekundi.

Verujemo u ovu ideju i potrudićemo se da je izgradimo i unapredimo na sve moguće načine. Vaša uloga u svemu ovome nije zanemarljiva. Pored samog korišćenja oglasnika, pozivamo vas da nam uputite sve svoje predloge u vezi sa radom sajta.

Korisnička podrška: