O nama

Cilj sajta SMS Oglasi jeste da tradicionalne male oglase vratimo u upotrebu, ali na moderan i inovativan način. To podrazumeva jednostavan i praktičan servis za postavljanje i pretraživanje malih oglasa. Na našem sajtu, oni su jasno kategorizovani po kategorijama, tagovima i mestima.

Stranice našeg oglasnika vidljive su na svim internet pretraživačima, kako oglasi i kategorije, tako i blog koji razvijamo uporedo sa samim servisom za oglašavanje.

Trudimo se da servis bude lak za korišćenje, kako bismo svim našim korisnicima i posetiocima sajta dali mogućnost brze pretrage, ali i postavljanja oglasa u najkraćem mogućem roku. Administraciji, moderiranju sadržaja i unapređivanju sajta smo posvećeni i svakodnevno radimo na tome.

Funkcionalnost koju pružamo korisnicima veoma lako se uči i koristi, ali pored toga pružamo i servis tehničke podrške koja je posvećen otklanjanju svih problema i nedoumica u vezi sa oglasima, korisničkim profilima i sajtom. Tehnička podrška dostupna je putem elektronske pošte, ali i na druge načine koji su lako dostupni na našem sajtu. Takođe, info sekcija pruža kratku edukaciju o svim dostupnim opcijama.

Sajt SMS Oglasi razvila je kompanija Apakom, koja se bavi različitim oblastima internet marketinga, kako kroz svoje, tako i kroz projekte svojih klijenata.