Pošalji SMS oglas na broj 3338 u formatu: OGL tekst_oglasa (broj telefona)

Cena: 55 RSD + cena obične SMS poruke - VAŽNO! U tekst SMS poruke upišite isključivo broj telefona sa kojeg šaljete oglas!

Pretraži male oglase:

Opcija naglasi

Da bi ljudi odmah primetili vaš oglas, uveli smo opciju naglašavanja, koja će učiniti da oglas koji ste postavili odskače od drugih i odmah upadne u oko posetiocima sajta. Proces naglašavanja je veoma jednostavan i ako ste uspeli da postavite oglas, uspećete i da ga naglasite.

Kako da naglasim oglas?

Stvar je veoma jednostavna. Sa broja sa kog ste poslali mali oglas potrebno je da na broj 3338 pošaljete još jednu poruku i to u sledećem formatu: OGL NAGLASI broj_oglasa. Za razliku od postavljanja oglasa, u poruci u kojoj naglašavate oglas nije potrebno da napišete svoj broj telefona jer će servis detektovati ono što treba na osnovu broja oglasa koji upisujete.

Šta je broj oglasa?

Svaki oglas koji stigne ima svoj jedinstveni broj po kojem se razlikuje od ostalih. Broj oglasa se nalazi iznad teksta oglasa, pre datuma postavljanja oglasa i broja telefona.

Cena naglašavanja oglasa

Naglašavanje se dodatno naplaćuje i ne ulazi u cenu postavljanja oglasa. Cena poruke za naglašavanje teksta je 55 RSD + cena SMS poruke po cenovniku vašeg mobilnog operatera.