Pošalji SMS oglas na broj 3338 u formatu: OGL tekst_oglasa (broj telefona)

Cena: 55 RSD + cena obične SMS poruke - VAŽNO! U tekst SMS poruke upišite isključivo broj telefona sa kojeg šaljete oglas!

Pretraži male oglase:

Pitanja i odgovori

Na ovoj stranici se nalaze odgovori na neka od najčešće postavljanih pitanja naših korisnika. Ako ovde ne pronađete željeni odgovor, pozivamo vas da nam se javite putem elektronske pošte ili kontakt forme. Neko će vam se javiti, tj. poslati odgovor u najkraćem mogućem roku.

Poslao sam sms poruku sa oglasom, ali je nema u željenoj kategoriji.
Odgovor: Naš sistem je automatizovan. Vaš oglas je automatski objavljen, ali na početnoj stranici, ili na nekoj od stranica paginacije. Kategorizaciju vršimo ručno, potrebno je da neko od naših moderatora pregleda vašu poruku, a onda i da je smesti u adekvatnu kategoriju. Molimo vas da još malo sačekate.

U tekst oglasa sam ubacio i svoj drugi broj telefona, a sada oglasa više nema. Zašto?
Odgovor: Izričito je zabranjeno ubacivati drugi broj telefona u odnosu na onaj sa koga je poruka poslata. Naime, ovo se smatra zloupotrebom, jer mi ne možemo znati da li je to stvarno vaš broj telefona ili ste bez dozvole stvarnog vlasnika njegov broj ubacili u tekst oglasa. Takve oglase odmah brišemo.

Ukucao sam poruku i poslao je na vaš broj, ali oglas nije objavljen. Zbog čega?
Odgovor: Moguće je da niste imali dovoljno kredita da pošaljete premium sms poruku, ili je vaš telefon tako podešen da blokira slanje oglasa. Ako želite da proverimo o čemu je reč, molimo vas da na email naše tehničke podrške pošaljete snimak ekrana, gde se vidi vaša poruka, kao i naš odgovor. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirao sam oglašivača sa vašeg sajta, ali se ispostavilo da je oglas lažan. Šta sada?
Odgovor: Mi zaista nismo u mogućnosti da proveravamo istinitost oglasa, niti želimo da budemo odgovorni za to ko se krije iza samog oglasa. Tako i piše u našim uslovima korišćenja. Mi samo proveravamo legalnost teksta oglasa, koji "odobravamo" ako je u skladu sa zakonima Republike Srbije. Sve oglase koji nisu u skladu sa zakonom brišemo.

Postavio sam oglas, a sada mi stiže gomila poruka. Možete li to da zaustavite?
Odgovor: To znači da je naš servis efikasan. Poruke vam ne šaljemo mi, već oni koji su videli vaš oglas na našem sajtu. Uvek možete obrisati oglas. Tako ćete sprečiti da vas kontaktira bilo koji novi posetilac našeg sajta. Međutim, uzmite u obzir da svi oni koji su memorisali vaš broj telefona mogu i nakon brisanja oglasa da vas kontaktiraju, što u suštini nema nikakve veze sa funkcionisanjem našeg servisa.

Stižu mi različite komercijalne ponude na broj telefona koji koristim. Zašto se to dešava?
Odgovor: Mi apsolutno ne razmenjujemo bazu korisnika sa drugim servisima. Čuvamo vašu privatnost. Međutim, morate da shvatite da je vaš oglas potpuno javan na internetu. Bilo koji pojedinac ili firma može da vam pošalje neku komercijalnu ponudu i tako što će ručno ukucati broj telefona u formu za slanje. Ako ne želite da vaš broj telefona stoji na našem sajtu, uzmite u obzir da svaki oglas može i da se obriše.