Poljoprivredni proizvodi

Na ovom mestu možete da pronađete poljoprivredne proizvode kao što su seno, slama, detelina, žitarice, voće i povrće, prerađevine od voća i povrća, mlečni proizvodi, meso, jaja, pčelinji proizvodi, vino i ostalo. Oni koji se bave proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih proizvoda mogu da postave oglas prema uputstvima na sajtu.

Oglasi iz cele Srbije
Strana 1 od 1
951
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Na prodaju domaći med! Cene: bagremov med, 1kg - 1000 din; livadski med, 1kg - 800 din; cvetni, uljane repice i suncokreta - 700 din. Prodaja u Kuli, na adresi Ive Lole Ribara 129. Za količine veće od 2 kg moguća dostava na kućnu adresu. Za više informacija pozovite ili pošaljite SMS.
796
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Vršimo uslužno čišćenje oraha najsavremenijom linijom francuskog proizvođača Amb Rouset. Cena 65 din/kg oraha u ljusci. Novi Sad
435
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Na prodaju jesenji beli luk, ekstra kvalitet. Može da se koristi kao konzumni, a pogodan je i za dalju reprodukciju. Savino Selo, telefon
412
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Kupujem guščije novo perje, stare jastuke, jorgane i stare dunje od perja. Obilazim celu Vojvodinu i krug oko Beograda. Nazovite radi dogovora i dolazim kod vas. Bačka Topola.
364
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Dimljena jaja japanske prepelice u marinatu, sa ukusom belog luka i ruzmarina. Cena teglice 350 din. (teglica sadrzi 24-25 jaja) u ponudi imamo i sveža jaja od prepelice 10din/kom Bačka Topola. Zvati na broj.
360
OGLAS ISTEKAO
/
OGL Prodajem suncokret gricko makedonac. Selektriran na sito 4mm Cena 110 dinara. Vrbas. Zvati na.\r\n
186
OGLAS ISTEKAO
/
OGL prodajem domace crno vino kvalitetno