Želiš da prijaviš ovaj oglas?

908
24.09.2020.
Podeli:
/
OGL Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim Gold Full pakovanje u odlicnom stanju. Potrebno je samo zameniti UV zastitno staklo, sve ostalo je tip top. Sim free, moze i zamena ako ste u Kuli. Cena je 249 eura. Nazovite za dogovor.

Zašto prijaviti oglas?

Svaki posetilac našeg sajta ima mogućnost da prijavi oglas za koji smatra da krši Zakone Republike Srbije ili Uslove i pravila korišćenja sajta smsoglasi.rs i na taj način pomogne u podizanju kvaliteta sadržaja i eliminisanju korisnika koji zloupotrebljavaju naš servis. Takođe, ukoliko ste na bilo koji način oštećeni od strane lica koje stoji iza oglasa, pozivamo vas da podnesete prijavu putem ove stranice.

Imajte na umu da naš sajt ne odgovara za sadržaj oglasa, niti smo na bilo koji način odgovorni za komunikaciju i radnje koje nastaju između korisnika koji čitaju oglase i korisnika koji postavljaju oglase. Sa željom da podignemo kvalitet sadržaja, mi se zajedno sa vama borimo protiv korisnika koji svesno zloupotrebljavaju naš servis.

Koje oglase prijaviti?

Konkretno, trebalo bi prijaviti sve oglase koji nedvosmisleno krše Zakon o oglašavanju Republike Srbije i Uslove korišćenja sajta.

Pozivamo sve korisnike da prijave oglase ukoliko u tekst oglasa primete neistinu i laži koje mogu dovesti bilo koga u zabludu, koji vređaju bilo koga, bilo kome nanose štetu, te koriste bilo čiju lakovernost.

Prijavite oglas:

Razlog zašto prijavljujete oglas:
Vaši kontakt podaci:
Odgovorite na pitanje: