Želiš da prijaviš ovaj oglas?

922
26.09.2020.
Podeli:
/
OGL na prodaju monitor Eizo FlexScan EV2216w. Cena Fixna 45 evra. Jako je lepo ocuvan monitor, a slika je perfektna. Ide sa svim kablovima. Kula

Zašto prijaviti oglas?

Svaki posetilac našeg sajta ima mogućnost da prijavi oglas za koji smatra da krši Zakone Republike Srbije ili Uslove i pravila korišćenja sajta smsoglasi.rs i na taj način pomogne u podizanju kvaliteta sadržaja i eliminisanju korisnika koji zloupotrebljavaju naš servis. Takođe, ukoliko ste na bilo koji način oštećeni od strane lica koje stoji iza oglasa, pozivamo vas da podnesete prijavu putem ove stranice.

Imajte na umu da naš sajt ne odgovara za sadržaj oglasa, niti smo na bilo koji način odgovorni za komunikaciju i radnje koje nastaju između korisnika koji čitaju oglase i korisnika koji postavljaju oglase. Sa željom da podignemo kvalitet sadržaja, mi se zajedno sa vama borimo protiv korisnika koji svesno zloupotrebljavaju naš servis.

Koje oglase prijaviti?

Konkretno, trebalo bi prijaviti sve oglase koji nedvosmisleno krše Zakon o oglašavanju Republike Srbije i Uslove korišćenja sajta.

Pozivamo sve korisnike da prijave oglase ukoliko u tekst oglasa primete neistinu i laži koje mogu dovesti bilo koga u zabludu, koji vređaju bilo koga, bilo kome nanose štetu, te koriste bilo čiju lakovernost.

Prijavite oglas:

Razlog zašto prijavljujete oglas:
Vaši kontakt podaci:
Odgovorite na pitanje: