Telefoni

Iako ih menjamo kad god istekne ugovor, telefoni se svakodnevno kupuju ili prodaju. Svako od nas ima makar jedan mobilni telefon i svako od nas ga je barem jednom u životu razbio. Tržište telefona je veliko, baš kao i naš sajt na kome možete pronaći skoro sve modele, kao i opremu za telefone.

Oglasi iz cele Srbije

Strana 1 od 0

Prodaja polovnih mobilnih telefona

Polovni mobilni telefoni se veoma često odlažu sa strane, gde skupljaju prašinu i ničemu ne služe. Međutim, oni se i dalje mogu koristiti i to bez ikakvih problema. Zato je možda bolje da prodate svoj polovni telefon, jer ćete tako izvući bar neki dinar, a i bolje je da ga neko koristi, nego da propada u nekoj kutiji ili fijoci. Ovaj rezon slede mnogi, upravo zato i postoji veliko tržište za prodaju polovnih telefona.

Mobilni telefoni na rate - Mobil shop

Ovde možete pronaći veliki broj formalnih i neformalnih mobil shopova, koji prodaju mobilne telefone na rate. Cene mobilnih telefona variraju, od onih veoma povoljnih, do onih koji su dosta skuplji. Zato, ko god želi da kupi mobilni telefon, treba da vodi računa od koga i šta tačno kupuje. Mi naravno ne garantujemo za sve eventualne dogovore koje napravite sa oglašivačima.